Mammut Ridge Low Goretex Vandring Grå Damesko,rabatter,høj popularitet

DKK1,368.09  DKK684.04Spar: 50% off
  • Model: Mammut 005080
  • 7743 Antal på lager
  • Mammut Wall Guide Low Goretex Vandring Blå Damesko,rabatter,høj rabat
  • Mammut Wall Guide Low Vandring Sort Lilla Damesko,med billig pris,online shopping hjemmeside
  • Mammut Wall Low Vandring Gul Blå Grå Damesko,online shop Danmark,eneagentur
  • Mammut Comfort High Goretex Surround Vandring Grå Damesko,Spar op til,Danmark på nettet
  • Mammut Wall Guide Low Goretex Vandring Grøn Damesko,de udsøgte varer,klassisk

Vælg venligst:Antal

Mammut Ridge Low Goretex Vandring Grå Damesko,rabatter,høj popularitet_checkout

Description

Mammut Damesko vandring , Mammut Ridge Low Goretex Vandring Grå Damesko,rabatter,høj popularitet

En lav cut velour sko udviklet specielt til via ferrata - robust, lindre, direkte, tæt montering og tæt på jorden. Med integreret memo skum og pre formet tunge. Yderligere komfort og sikkerhed med den gennemprøvede GORE Tex® Performance Comfort Footwear membran og den nyudviklede gripex ™ IronGrip sål med integreret Sonar teknologi, fleksible ribben, særlige kabelsko og en gummi blanding for øget greb om via ferratas jern stemples ...
Ideel til:
backpacking
via Ferrata
Egnet til:
Mountain Vandring
gåture
Funktioner:
Triple Density
Memo Foam
Sonar Technology
Gummi tåkappe
Board varede
Specifikationer:
Flex index: A7
Sidste indeks: Via Ferrata
Vægt til UK størrelse 5,5 (per par): 878
Teknologi:
Sonar Teknologi:
Den unikke slidbane konstruktion, der er designet til at sikre maksimal overførsel af bremser og fremdrift kraft, er inspireret af de koncentriske mønster skabt sonar bølger. Dette garanterer høj lateral kant stabilitet for stejle traverser, et sikkert greb på glatte overflader takket være de fleksible ribben og en integreret langsgående svangstøtte. De fleksible ribben integreret i kilen og den patenterede Rolling Concept sikrer et afrundet rullende bevægelse kombineret med ergonomisk støtte og støddæmpning.
Memo Foam:
Premium kvalitet skum polstring, der arbejdede i vristen, skinnebenet, og ankler mange Mammut modeller. Skummet har fremragende elasticitet og vender tilbage til sin oprindelige form efter at være underlagt intensive belastninger.
Velour læder:
Velour læder eller ruskind, opnås ved en intern opdeling af huden / hud. Takket være sin ru overfladestruktur er det stærkt slid resistente og åndbar. Afhængig af den ønskede finish kan Velours læder vokses, børstet eller venstre ubehandlet.
Syntetisk læder:
Denne syntetisk læder er svært at skelne fra hinanden fra ægte nubuck læder, bortset fra at det er lettere og absorberer meget lidt vand.
GORE TEX ydeevne Comfort Footwear:
garanteret 100% vandtæt takket være premium kvalitet høj montering, forseglede, indsætte strømper lavet af PTFC (PolyTetraFluorCarbone). Performance-versionen tilbyder fremragende åndbarhed med gennemsnitlig opvarmning evne.
Gripex Irongrip sål:
Den unikke slidbane konstruktion, som er designet til at sikre maksimal overførsel af bremser og fremdrift kraft, er inspireret af den koncentriske mønster skabt af sonar bølger og garanterer høj lateral kant stabilitet for stejle traverser. Sikkert greb på glatte overflader leveres af de fleksible ribben, og perfekt støtte fra den integrerede langsgående svangstøtte. Særlige kabelsko sikre øget greb om via ferratas jern stemples.
Pleje Instruktioner:
Sko skal beskyttes mod vand, våde forhold og snavs. Da våde forhold og snavs påvirker læder naturlige egenskaber, såsom temperatur kontrol og komfort, sko pleje er et meget vigtigt område.
Rengøring:
Brug en børste til at fjerne snavs, eller børste skoen under rindende vand for at fjerne vedvarende tilsmudsning
Læder rengøringsmidler er ikke anbefales, da sæbe skader fugtisolering behandling
Efter rengøring skoene, gnide i de relevante voks eller silikone baseret plejeprodukter eller polere dem med en blød børste
Tør læder har behov for næringsstoffer i form af voks (ingen fedt eller olie). Påfør et meget tyndt lag og derefter arbejde i læder
Anvendelsen af voks gør nubuk eller velour læder synes mørkere og blødere. Flydende plejeprodukter bevare læder oprindelige udseende i længere tid, men giver færre næringsstoffer
Den bedste måde at rengøre foring (tekstil, GORE TEX® og læder) bruger masser af koldt vand og en svamp. Foret bevarer store mængder salt fra sved. På lang sigt, kan disse have en skadelig virkning på tekstiler og læder foring materialer.
imprægnering:
En fugtisolering behandling bør anvendes regelmæssigt for at fodtøj. Vi anbefaler sprays uden fluorcarbone, den omgivende siger tak!
Imprægnerende behandlinger virker bedst, når den anvendes umiddelbart efter rengøring, når skoen er helt tør. For at sikre maksimal ydelse, anbefales vi ansøge en vandtæt behandling dagen før en tour.
Imprægnering er vigtigt at holde dine fødder tørre. Læder eller tekstil mættet med snavs og vand er ikke længere i stand til at trække vejret, hvilket resulterer i øget sved.
For at opnå optimal resistens over for vand og snavs, bør anvendes imprægnering behandling for at rengøre og tørre læder. Rengør skoene først.
Den imprægnering behandling kan anvendes, så snart læderet er helt tør.
Spray skoene grundigt i et godt ventileret rum eller i det fri, ved hjælp af langsomme og endda bevægelser, fra en afstand på omkring 20 cm.
Vent skoene er helt tørre før du tager dem. 100 procent beskyttelse vil blive opnået efter omkring 24 timer.
Omsorg:
Hvis læderet ikke er plejet regelmæssigt, bliver det hårdt og sprødt, og dens udseende lider. SKOPLEJEMIDLER er vigtigt at forhindre dette. Dette gør læderet smidige, fleksible og holder det ser godt ud. Regelmæssig pleje forhindrer også fremkomsten af små revner.
Fjern snørebånd og indlægssåler.
Fjern forsigtigt snavs fra sko bruge en pensel. For vedvarende tilsmudsning, kan du også børste skoene under rindende vand. Brug ikke rengøringsmidler. Sæbe skader læder.
Stuff rengøres lædersko med avisen, og ændre avisen jævnligt. Det hjælper dem til at tørre hurtigere. (NB GORE TEX foret sko tørre bedre uden nogen avis inde i dem)
Vent til læder er helt tørt, før behandle dem.
Frisk op:
Vores fødder kan indkapslet i vores sko i op til 16 timer under lange vandreture, cykelture eller en lang arbejdsdag. Sweat ophobes i strømper og sko. Den beroligende varme denne lukkede fugtige omgivelser skaber den ideelle grobund for bakterier. Regelmæssig anvendelse af luftfriskende produkter hjælper med at holde indersiden af dine sko frisk og ren.
Opbevaring:
Hvis opbevares korrekt, en sko bevarer sin form og funktion i en længere periode. Opbevar aldrig sko, når de er våde eller snavsede. Dette gør læderet skør.
Efter iført, gemme sko med tunger fuldt åbne og indlægssåler fjernet i et skyggefuldt, tørt og godt ventileret område
Sko træer skal altid placeres i tørre sko før opbevaring
Opbevar aldrig sko, når de er våde, eller i dårligt ventilerede steder, såsom i en bil, en plastikpose eller en kælder
Tør ikke i nærheden af en varmekilde (ild, varmt komfur, etc.)
Sko med læder foringer kan være proppet med avis. Sko med en GORE TEX foring tørre hurtigere uden nogen avis inde

Er du på udkig Mammut Ridge Low Goretex? Hos Mammut århus finder du altid Vandring, fra de bedste mærker, det kunne være fra Mammut, et af de bedste og med garanti god kvalitet. Vent ikke med at købe dit nye udstyr, fra udendørs butikken.

Beskrivelse

Vandtæt membran: Farve: Grå
Mammut - Damesko - Vandring,Vandtæt membran: ,Farve: Grå

Review

Choose a ranking for this item. 1 star is the worst and 5 stars is the best.